Στόχος της K & M Yiannitsarou LTD είναι να προσφέρει πάντα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που είναι χωρίς σφάλματα και άθικτα.

Προσπάθειά μας είναι να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις αγορές σας και γι’ αυτό πουλάμε μόνο καινούργια προϊόντα.

Όλες οι παραγγελίες ελέγχονται προσεκτικά πριν από την αποστολή για να μειώσουμε την πιθανότητα αποστολής λανθασμένου προϊόντος.

Ενίοτε, ωστόσο, ενδέχεται να πρέπει να επιστραφούν τα εμπορεύματα. Οι επιστροφές διέπονται από τους παρακάτω Όρους και Προϋποθέσεις:

  1. Οι παραγγελίες μπορούν να ακυρωθούν ΠΡΙΝ αποσταλούν τα εμπορεύματα. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 24 ωρών.Εάν η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλεί, θα ακυρωθεί και θα σας επιστραφεί πλήρως τα χρήματα σας.
  2. Εάν τα προϊόντα έχουν υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά και η ζημιά είναι εμφανής κατά την παράδοση, θα πρέπει να υπογράψετε το σημείωμα παράδοσης ότι τα προϊόντα έχουν υποστεί ζημιά και να το αποστείλετε στην K & M Yiannitsarou LTD εντός 10 ημερών.
  3. Σε περίπτωση που η παραλαβή που κάνατε περιλαμβάνει προϊόντα άλλα από αυτά που καθορίζονται στην παραγγελία που έχετε υποβάλει, θα σας δοθεί η επιλογή να αντικατασταθούν τα προϊόντα με αυτά που έχουν παραγγελθεί (εάν υπάρχουν) χωρίς επιπλέον χρέωση ή να σας επιστραφούν χρήματα μέσω του τρόπου πληρωμής που χρησιμοποιείτε κατά την αγορά των προϊόντων. Επιστροφές χρημάτων και αλλαγές θα εκδοθούν μετά την παραλαβή των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων.
  4. Δεχόμαστε επιστροφές ή αλλαγές μόνο αν λάβετε προϊόντα που δεν πληρούν την περιγραφή ή δεν είναι το πραγματικό προϊόν όπως διαφημίζεται προς πώληση. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για ελαττωματικά / λανθασμένα προϊόντα αφού επιστραφούν και ελεγχθούν . Μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός 15 ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
  5. Καθιστούμε σαφές ότι δεν δεχόμαστε επιστροφές χωρίς τον κωδικό RMA # (Αριθμός εξουσιοδότησης διαχείρισης επιστροφής). Πρέπει να προσθέσετε αυτόν τον κωδικό στο εξωτερικό του κουτιού όταν μας το στείλετε / παραδώσετε. Λάβετε υπόψη ότι δεν δεχόμαστε την ανταλλαγή ή την επιστροφή χρημάτων οποιουδήποτε αντικειμένου, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ή δεν βρίσκεται στην ακριβή κατάσταση με την οποία στάλθηκε από εμάς. Όλες οι επιστροφές πρέπει να μας σταλούν στη διεύθυνση επικοινωνίας μας.
  6. Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνουν εντός 30 ημερών.

Εάν θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα στην K & M Yiannitsarou LTD για οποιονδήποτε από τους παραπάνω λόγους, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στη φόρμα επικοινωνίας.

**** ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ****