Το κατάστημά μας

Κασσάνδρου, Αγία Νάπα, Αμμόχωστος
: 23 722180
[email protected]

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να εμπιστευτείτε την K&M Yiannitsarou.

 • Προσφέρουμε περισσότερα από 1,2 εκ. κωδικών ανταλλακτικών για μοτοσυκλέτες
 • Τα ανταλλακτικά αποστέλλονται με courier στην διεύθυνση σας
 • Online παραγγελίες και e-shop που λειτουργεί όλο το 24ωρο
 • Αναζήτηση κωδικών με εύκολο τρόπο
 • Έμπειρο προσωπικό, με πολλά χρόνια στο χώρο των δικύκλων
 • Όλων των ειδών ανταλλακτικά σε προσιτές τιμές
 • Άμεση εξυπηρέτηση
 • Επίσημος αντιπρόσωπος ελαστικών της Bridgestone moto, Duro moto, Maxxis moto
 • Επίσημος αντιπρόσωπος των μπαταριών Motobatt

Υπάρχουν τρεις (3) διαφορετικοί τρόποι για να αναζητήσετε ανταλλακτικά:

 1. Με τον κωδικό αν τον γνωρίζετε
 2. Βάσει της περιγραφής του προιόντος
 3. Βάσει κατηγορίας ανταλλακτικού

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε τρόπο σας εξυπηρετεί από την αρχική σελίδα.

Στην σελίδα μας υπάρχουν τα ανταλλακτικά που είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα μας. Μπορούμε να σας βρούμε από την Ευρώπη οποιοδήποτε αυθεντικό προϊόν χρειάζεστε για όλα τα μοντέλα Ιαπωνίας. Επίσης μπορούμε να σας παραγγείλουμε οποιαδήποτε επωνυμία θέλετε είτε σε ανταλλακτικά είτε σε αξεσουάρ (π.χ. 100%, moose, afx, icon, mgo, fmf, ufo, polisport κ.α.). Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: [email protected] ώστε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

H εταιρεία K&M Yiannitsarou, είναι στην Αγία Νάπα και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο κατάστημα μας για να παραλάβετε τα ανταλλακτικά σας.

Ναι μπορούμε να στείλουμε δέματα με αντικαταβολή εκτός εάν χρειαστεί να γίνει παραγγελία εξωτερικού θα χρειαστεί προκαταβολή που το ύψος της θα καθοριστεί με συνεννόηση πάντα με των πελάτη. Θα ενημερωθείτε σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας και θα αναγράφεται στην απόδειξη / τιμολόγιο σας.

Δεν προσφέρουμε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Όλα τα ανταλλακτικά μας είναι καινούργια, γνήσια από τον κατασκευαστή, στην εργοστασιακή συσκευασία τους.

Αν έχετε δυσκολία να βρείτε το συγκεκριμένο ανταλλακτικό που αναζητείτε ή δεν είστε σίγουροι για τον κωδικό, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με email: [email protected] ή τηλεφωνικά: 23 722180 ώστε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Υπάρχει πιθανότητα, κάποια συγκεκριμένα ανταλλακτικά να μην είναι διαθέσιμα από τον κατασκευαστή. Αν τυχόν το ανταλλακτικό σας δεν είναι διαθέσιμο μέσω των προμηθευτών μας ή από τον κατασκευαστή, θα ενημερωθείτε άμεσα για το χρόνο διαθεσιμότητάς του, εντός 48 ωρών από την ώρα της παραγγελίας σας, με e-mail ή τηλεφωνικά.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα έχετε την επιλογή να διατηρήσετε την παραγγελία σας μέχρι την παραλαβή του ανταλλακτικού, ή να την ακυρώσετε, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Όλες οι παραγγελίες εξωτερικού αποστέλλονται σε 3 – 15 εργάσιμες ημέρες. Διαθέσιμα ανταλλακτικά αποστέλλονται την επόμενη ημέρα για τα περισσότερα μοντέλα. Σε τυχαία κινούμενα ανταλλακτικά απαιτούνται επιπλέον μερικές ημέρες για την αποστολή τους, ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη τιμή για εσάς.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρεία ACS Courier ή Travel express. Τα δέματα παραδίδονται την επόμενη ημέρα (από την αποστολή τους).

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα ενημερωθείτε στο email σας με τον αριθμό της φορτωτικής (tracker-ID code). Μέσω της υπηρεσίας Track-Trace από την ιστοσελίδα της ACS Courier , μπορείτε να παρακολουθείτε την αποστολή σας σε πραγματικό χρόνο: https://www.acscourier.net/el/home.

Κύπρος

Για αποστολή σε όλη την Κύπρο, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5.00 ευρώ για τα πρώτα 10 κιλά. Για μέχρι 20 κιλά, η χρέωση είναι 10 ευρώ. Για παράδοση στον χώρο σας υπάρχει επιπλέον χρέωση συν 5 ευρώ

Ευρώπη

Για αποστολή στην Ευρώπη με παράδοση έως 15 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 20.00 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά. Για 2-5 κιλά, η χρέωση είναι 30 ευρώ. Για κάθε επιπλέων κιλό η χρέωση είναι συν 5 ευρώ ανά κιλό. Για παράδοση μέχρι 7 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 35 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά, για 2-5 κιλά 50 ευρώ και για κάθε επιπλέον κιλό συν 10 ευρώ ανά κιλό

Μη – Ευρωπαικές χώρες

Για αποστολή στις μη-Ευρωπαϊκές χώρες με παράδοση έως 15 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 25.00 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά. Για 2-5 κιλά, η χρέωση είναι 40 ευρώ. Για κάθε επιπλέων κιλό η χρέωση είναι συν 10 ευρώ ανά κιλό. Για παράδοση μέχρι 7 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 45 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά, για 2-5 κιλά 55 ευρώ και για κάθε επιπλέον κιλό συν 15 ευρώ ανά κιλό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση